Pakte Ninove de corona-crisis goed aan?

    02 april 2021

    NINOVE – Het stadsbestuur wil de inwoners bevragen over de aanpak van de corona-crisis. Dat kan via mijn.ninove.be.

    Het was een hectisch jaar. Burgemeester Tania De Jonge (Open VLD): “We zijn met zijn allen gepakt door de snelheid en de ernst van de gevolgen. Het is niet altijd evident om de juiste maatregelen en ondersteuning te ontwikkelen, maar we doen ons uiterste best. Dit resulteerde in een reeks acties op diverse domeinen.”

    Enquête

    Het stadsbestuur wil graag weten hoe jij als burger deze hebt ervaren, hoe jij het leven in corona-tijden in Ninove ervaart. “Waar moeten onze prioriteiten liggen om iedereen verder te ondersteunen in deze bijzondere tijden.”

    Schepen voor communicatie Henri Evenepoel (Open VLD): ”Daarom lanceren wij een corona-enquête. Deze kun je in april online invullen op mijn.ninove.be. Ik wil iedereen warm aanbevelen even de tijd te nemen om de vragenlijst in te vullen. Op die manier komen we te weten hoe we verder gepast kunnen antwoorden op deze uitzonderlijke situatie.”

    Burgerpanel

    Via deze enquête kunnen Ninovieters zich ook lid maken van het Ninoofs burgerpanel. Dat is een groep Ninovieters, die in de toekomst regelmatig zal worden bevraagd over grote en kleine maatschappelijke Ninoofse onderwerpen.

    Nogmaals de burgemeester: “Hiermee installeren we een extra laagdrempelige participatiemogelijkheid. We bieden nog meer mogelijkheden aan onze inwoners om hun stem te laten horen”.

    Deelname aan die onderzoeken is altijd anoniem. De gevraagde gegevens in het burgerpanelbestand zijn enkel nodig om de leden uit te nodigen voor een nieuw onderzoek. Het lidmaatschap verplicht je tot niks.

    Info: corona-enquêtemijn.ninove.be.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons