Pieter dingt mee naar de titel van ‘Homo universalis’

    06 september 2021

    NINOVE – In de nieuwe reeks van ‘Homo universalis’ zit ook een Ninovieter. Vanaf maandagavond 06 september kun je duimen voor Pieter De Moor. En hopelijk kroont hij zich na 99 afleveringen tot de meest universele mens, tenminste toch van Ninove en wijde omgeving.

    Deelnemen aan een spelletjesprogramma is leuk en hopen op winst vormt daarbij een motivatie. Als hoofdprijs een jaar lang gratis kunnen reizen, is niet min.

    Verrassingen

    “Winnen is inderdaad mooi meegenomen”, beaamt Pieter. “Maar dat was niet mijn eerste betrachting, net zo min als op teevee komen. Vooral het verrassingseffect van de onbekende opdrachten spreekt mij het sterkste aan. Behendigheid speelt een grote rol, maar ook het toeval. Ga ik het aankunnen? Zal ik niet na 1 aflevering moeten opstappen? Het zal hoe dan ook een hele belevenis zijn. Tegelijk hoop ik Ninove nog eens onder de aandacht te brengen.”

    Pieter kandideerde vorig jaar al om mee te doen. “Ik was toen eerst bij de 200, nadien de 150 laatst geselecteerden. Uiteindelijk haalde ik het niet. Dit jaar dus wel. Ondertussen wist ik, dat het filmpje waarin jij jezelf voorstelt, belangrijk is. Ik heb het hier in de buurt van mijn werk opgenomen. Dit keer is het gelukt en zit ik dus bij de 100 kandidaten voor de editie 2021.”

    Meer kan en mag Pieter niet kwijt. Als voormalige prins carnaval weet hij wat zwijgplicht betekent.

    Om te zien of hij het haalt, zal je dus moeten kijken. Wij duimen alvast.

    Info: ‘Homo universalis’ is een rubriek van ‘Iedereen beroemd’: elke weekdag om 19.40 uur op Eén en via VRT NU.

    MLI

    Pieter kan deze kleinoden naast zijn prinsensteek een plaatsje geven.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons