Pleisters voor Rode Kruis

    15 april 2024

    NINOVE – De plaatselijke afdeling van het Rode Kruis neemt terug deel aan de pleisteractie ten voordele van de lokale werking. De actie loopt van 18 april tot en met 2 mei.

    Voor de tweede keer geen stickers, maar een bruikbare pleister; dit keer met zangeres Camille als figuurtje. Op de achterkant van de pleister vind je algemene info over de activiteiten van Rode Kruis Vlaanderen, bloed en plasma, cursussen en hoe je vrijwilliger kan worden.

    Kwaliteit

    De pleisterverpakking is waterbestendig, voldoet aan de hygiënische normen en is voorzien van een hersluitbare ziplock. Na gebruik gooi je de verpakking in de PMD-zak.

    Hoewel de verpakking UV-bestendig is, geldt dit niet voor de pleister zelf. Hou deze dus uit de buurt van direct zonlicht en leg die zeker niet op het instrumentenpaneel in de auto.

    Opbrengst

    De afdeling Ninove verkoopt niet aan kruispunten, enkel aan de verkooppunten hieronder.

    Je kunt ook online kopen via koopdepleister-Ninove. Je betaalt € 4,95 verzendkosten, maar vanaf 2 of meer pleisters is de zending gratis.

    De opbrengst van de pleisterverkoop gaat zoals elk jaar naar de lokale werking. Dit keer staan de aanschaf van nieuwe reanimatiepoppen (volwassen – junior – baby) en werkpakken voor de nieuwe vrijwilligers gepland.

    Praktisch

    • Verkoopplaatsen:
      – Spar Denderwindeke
      – Carrefour: do 18, vrij 19 en zaterdag 20 april 2024;
      – Aldi Meerbeke: do 18, vrij 19 en zaterdag 20 april 2024;
      – Jumbo: do 18, vrij 19 en zaterdag 20 april 2024;
      – Colruyt: do 18, vrij 19 en zaterdag 20 april 2024;
      – Ninia Shoppingcenter: zat 20 april 2024.
    • Kostprijs: € 10, je kunt cash betalen of via Payconiq.

    Info: Rode Kruis Ninove.

    MLI – Foto: Rode Kruis

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons