Ann Arys kandidaat voor N-VA Ninove

    02 juni 2018

    NINOVE – Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober zal Ann Arys kandidaat zijn op plaatselijke N-VA-lijst.

    Ann Arys werkt als business partner communicatie bij een grote multinational. Haar kandidatuur verwoordt zij als volgt: “De afgelopen jaren heb ik niet zo een goed gevoel bij de ontwikkeling van onze stad. Er is nood aan een nieuwe dynamiek die ervoor zorg dat Ninove terug een aangename stad is om in te wonen en te winkelen. Daarbij moet meer aandacht gaan naar veiligheid, mobiliteit, innovatie en een versnelde digitalisering.”

    “De N-VA is voor mij de partij met ideeën en initiatieven, die het best aansluiten bij mijn persoonlijke voorkeur. Het wordt tijd dat de pragmatische aanpak op federaal en regionaal vlak ook ingang vindt in de Ninoofse gemeentepolitiek. Daarom wil ik helpen om samen met de hele N-VA-ploeg een goed resultaat neer te zetten in oktober.”

    Lijsttrekker Joost Arents is blij met haar keuze voor de N-VA: “Ann is een overtuigde kandidate die samen met onze andere sterke vrouwen een echte meerwaarde is voor onze lijst. Wie zegt dat vrouwen geen interesse hebben in politiek heeft duidelijk nog geen kennisgemaakt met onze vrouwelijke kandidaten.”

    MLI

    Foto – Jacques De Kegel

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons