Belangenorganisatie ‘Forza Ninove Ondernemers’ van start

    28 mei 2020

    NINOVE – Forza Ninove werkt verder aan de uitbouw van de partij. Nadat ze ‘Forza Ninove Solidair’ oprichtte als structuur voor sociale activiteiten, gaat nu ook de Ninoofse belangenorganisatie ‘Forza Ninove Ondernemers’ van start.

    Steeds meer mensen bieden zich aan om actief mee te werken. Het ledenbestand telt intussen meer dan 1.500 leden. “Een absoluut record in onze stad”, aldus Guy D’haeseleer. “Het komt er dus op aan om de partijstructuur aan te passen aan de steeds stijgende interesse in onze werking.”

    Volgens Forza heeft Ninove dringend nood aan een samenhangend beleid, dat de lokale economie en middenstand beter ondersteunt. “Het beleid van de huidige coalitie is immers gekenmerkt door nattevingerwerk en een gebrek aan visie. Steeds meer ondernemers en middenstanders komen daarom aankloppen bij Forza Ninove met hun grieven.”

    Ondernemers

    Daarom gaat vanaf heden de belangenorganisatie ‘Forza Ninove Ondernemers’ van start. ”We gaan op een gestructureerde manier de vele Ninoofse zelfstandigen en ondernemers betrekken bij de uitwerking van een heus middenstandsbeleid. We geven hen maximaal inspraak in onze acties en raadplegen hen in alle dossiers, die van belang zijn voor onze Ninoofse economie. We voorzien in oktober een eerste netwerkevent om de verschillende zelfstandigen en ondernemers te leren kennen en een efficiënte overlegstructuur uit te bouwen.”

    Voorlopig zal Guy D’haeseleer zelf ‘Forza Ninove Ondernemers’ coördineren. Het is de bedoeling dat een ondernemer op termijn de fakkel overneemt.

    Info: ondernemers@forzaninove.be – 0495-48.36.97 (Guy D’haeseleer).

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons