Christine De Glas is nieuwe voorzitter Open VLD

  23 september 2022

  NINOVE – De lokale afdeling van de Open VLD heeft een nieuwe voorzitter: Christine De Glas uit Appelterre-Eichem. Zij was de enige kandidaat om Yves Evenepoel op te volgen.

  Sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 is Christine De Glas actief bij de Open VLD in Ninove.

  “Mijn interesse voor de Ninoofse politiek is enkel toegenomen. Mijn kandidatuur voor het voorzitterschap was een volgende logische stap. Ik ben dankbaar voor deze opportuniteit, ook al was ik de enige kandidaat-voorzitter. In naam van het bestuur dank ik mijn voorganger Yves, voor zijn jarenlange inzet. Samen met het nieuw verkozen bestuur zullen wij de krijtlijnen verder uitzetten. Een sterk team zal klaar staan voor de volgende verkiezingen van 2024. We gaan voor een positief politiek beleid in Ninove.”

  Sterke schouders

  Yves Evenepoel feliciteert zijn opvolgster en prijst haar enthousiasme en motivatie om deze partij groots te houden in Ninove.

  “Wij geloven niet in een stad van verdeeldheid, insinuaties en egoïsme; een Ninove waarin iedereen zijn eigen plan moet trekken. Wij geloven wel in een stad, waar wij elkander de hand reiken en steunen. Onze partij is het gewoon om haar sterke schouders onder Ninove te plaatse. Dat zal met Christine als voorzitter niet minder zijn.”

  Samen met Tania De Jonge, Dirk Vanderpoorten en Luc Chevalier zullen Christine en Yves Ninove vertegenwoordigen in het regionaal bestuur van de Open VLD.

  Info: Open VLD Ninove.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons