Forza Ninove roept op tot Vlaamse samenwerking

    03 mei 2018

    NINOVE – Voorzitter Ilse Malfroot roept namens Forza Ninove op om Vlaamse krachten te bundelen en niet versnipperd naar de kiezer te trekken.

    “Forza Ninove is ontstaan met als doel alle Vlaamsgezinde krachten en kiezers te verzamelen rond 1 lokaal project”, aldus de voorzitter in een persmedeling. “Indien we voor één keer aan hetzelfde zeel zouden trekken, kunnen we, na vele jaren van links beleid, eindelijk zorgen voor een ander en vooral een beter bestuur.”

    Om de huidige meerderheid te breken, volstaat een verschuiving van 1.600 stemmen naar Forza Ninove vanuit wat zij “de linkse monstercoalitie” noemt. “Het kiessysteem speelt immers in het voordeel van de grootste partij. Hoe groter de partij, hoe minder extra stemmen zij nodig heeft om bijkomende zetels te veroveren.”

    Forza Ninove roept dan ook op om met gebundelde krachten naar de kiezer te trekken. “Een verdere versnippering van de oppositie moeten we vermijden, want dit versterkt alleen maar de meerderheidspartijen. 14 oktober is een unieke gelegenheid om in Ninove een nieuwe, frisse wind te laten waaien. Het zou onvergeeflijk zijn om die kans te laten liggen.”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons