Forza Ninove schenkt 250 kerstpakketten

    16 november 2023

    NINOVE – De partij heeft oog voor Ninovieters, die het financieel moeilijk hebben en deelt 250 kerstpakketten uit.

    “In deze barre financiële tijden hebben steeds meer Ninovieters het alsmaar moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen”, aldus de partij in een mededeling. “De prijs van de winkelkar stijgt voortdurend en vele inwoners kunnen dan ook best een extra steuntje gebruiken.”

    Bijdrage

    Daarom zal Forza Ninove voor het tweede jaar op rij 250 kerstpakketten uitdelen aan diegenen, die ze het meeste nodig hebben.

    “Wij praten immers niet alleen over mensen, die het moeilijk hebben, we trachten er ook iets aan te doen via onze sociale initiatieven. Onze acties lossen zeker niet alle problemen op, maar leveren een bescheiden bijdrage om het leven voor bepaalde mensen wat makkelijker te maken.”

    Elke Ninovieter kan tot uiterlijk 15 december een pakket aanvragen; de partij garandeert deze aanvraag op de meest discrete manier te behandelen. “Een van onze mandatarissen zal hen het pakket in de week voor kerstmis bezorgen.”

    Info: Forza Ninove kerstpakket.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons