Forza Ninove schenkt 300 kerstmenu’s

    28 november 2023

    NINOVE – De partij wil 300 kerstmenu’s aankopen en verdelen onder de mensen, die het nodig hebben. “Zo kunnen zij op kerstavond ook een feestelijke maaltijd nuttigen”, aldus een Forza-persbericht.

    “Steeds meer mensen hebben het financieel moeilijk om het einde van de maand te halen. De winkelkarren worden steeds duurder; vele andere kosten lopen verder op. Hierdoor zijn Ninovieters dikwijls niet langer in staat om bijvoorbeeld met kerstavond een kerstmenu te maken of te kopen.”

    Kerstmenu’s

    Forza Ninove wil hen ondersteunen door 300 kerstmenu’s aan te kopen en te verdelen onder de mensen, die het nodig hebben. Het menu bestaat uit tomatensoep, varkenshaasje met witloof, paddenstoelensaus met gratin en een dessert.

    “Hiermee laat Forza Ninove opnieuw haar sociaal hart spreken. We hopen hiermee al die Ninovieters een hart onder de riem te kunnen steken. Wij praten niet enkel over de sociale problemen zoals de andere partijen; wij proberen er op een weliswaar bescheiden manier ook effectief iets aan te doen.”

    Geïnteresseerden kunnen een kerstmenu aanvragen via de website van Forza Ninove. “Om budgettaire redenen moeten we het aantal beperken tot 300 maaltijden. We zullen dan ook de inschrijvingen stoppen zodra dat aantal wordt bereikt.”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons