Forza peilt naar verzuchtingen Ninovieter

    14 september 2017

    De komende weken organiseert Forza/Vlaams Belang een grootschalige bevraging bij de Ninoofse bevolking. Zowel via de sociale media als via de eigen partijkrant zal de Ninovieter zijn mening kunnen geven over verschillende onderwerpen. Veiligheid is uiteraard een belangrijk onderdeel van de bevraging en ook het migratiethema komt uitgebreid aan bod. Soms is de vraagstelling tendentieus. Op de vraag of u ooit al het slachtoffer geweest bent van een misdrijf, moet men affirmatief antwoorden. ‘Neen’ is geen optie.

    Ook andere domeinen komen bij de bevraging aan bod. Het economisch beleid, de verfransing, jeugd- en sportbeleid, ruimtelijke ordening etc. De Ninovieter kan er zijn mening over kwijt.

    Op basis van de bevraging zal Forza/Vlaams Belang zijn verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 samenstellen. (JT)

     
    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons