Gemeente- en OCMW-raadsleden vergaderen andermaal digitaal

    29 maart 2021

    NINOVE – De leden van de gemeente- en de OCMW-raad komen virtueel samen op respectievelijk 29 en 30 maart. Je kunt de vergaderingen volgen via de livestream van Ninofmedia.

    De agenda van de gemeenteraad oogt niet uitgebreid, al is dat geen garantie voor een snelle of een lange beraadslaging.

    Voor de gemeenteraad op 29 maart zijn 27 punten gepland, met de samenwerkingsovereenkomst over de heraanleg van de stationsomgeving en het terrassenplan 2021 als interessante onderwerpen. In de aanvullende agenda staan 10 interpellaties/voorstellen.

    De agenda van de OCMW-raad is beperkt tot 5 punten en 3 interpellaties. Interessant is wat hier in de besloten zitting aan bod komt: de hele juridische kwestie in verband met de voorgaande stads-/OCMW-secretaris en de opvolging van de huidige ontslagnemende algemeen directeur.

    De vergaderingen kun je maandag 29 en dinsdag 30 maart vanaf 19.30 uur rechtstreeks volgen via de livestream van Ninofmedia.

    Info: 20212903 GR agenda20212903 GR agenda aanvulling20212903 OCMW agenda.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons