• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Gemeenteraadsleden komen twee avonden na mekaar virtueel samen

  22 november 2020

  NINOVE – De zittingen van de gemeente- en de OCMW-raad hebben plaats op maandag 23 en dinsdag 24 november. De eerste avond komen de punten aan bod, die op de agenda stonden van de geschorste raadszitting van 19 oktober. Je kunt alles online volgen via de livestream van Ninofmedia.

  De virtuele gemeenteraad van 19 oktober duurde amper drie kwartier. Na een schorsing verliet de oppositie de zitting en was er geen meerderheid meer om verder te doen. En dus moet alles opnieuw gebeuren.

  De punten van 19 oktober komen op de agenda van 23 november, die wel is uitgebreid.

  De avond nadien hebben dan de OCMW- en de ‘gewone’ gemeenteraadszitting plaats.

  Dan is er ook tijd voor de interpellaties van de oppositie.

  Alle vergaderingen gebeuren via videoconferentie en verlopen dus volledig digitaal.

  Ninofmedia brengt ze via de livestream, telkens vanaf 19.30 uur.

  Info: 20201123 Gemeenteraad agenda20201124 OCMW agenda20201124 Gemeenteraad agenda.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons