Groen Ninove heeft een nieuw bestuur verkozen

    17 februari 2019

    NINOVE – Yves de Roder is unaniem verkozen tot voorzitter van Groen Ninove. Annelies Lievens was geen kandidaat om zichzelf op te volgen en is tevreden met het nieuwe bestuur. Jordy De Dobbeleer is herverkozen als penningmeester.

    Yves de Roder heeft al heel wat voorzitterservaring. Hij was gedurende 4 jaar voorzitter van de vakvereniging voor boomverzorgers en is medeoprichter van de Beroepsvereniging voor Boomverzorgers en Boomtechnisch raadgevers. Yves: “Ik wil die ervaring graag ten dienste stellen van onze lokale groep. Na 25 jaar ondernemerschap ben ik momenteel opleidingscoördinator en vakspecialist en leerde ik hoe je mensen kan motiveren. We willen zo tot een verbreding van de afdeling in Ninove komen.”

    Verbreding van de groep, meer zichtbaarheid en een goeie communicatie zijn de actiepunten voor de komende jaren.

    Annelies Lievens was geen kandidaat meer, maar is tevreden met het nieuwe bestuur: “Deels door drukke professionele bezigheden en na vier jaar voorzitterschap, vind ik het wel tijd om de fakkel door te geven. Het was een eer om voorzitter te zijn van zo’n fijne bende en wens de groep veel succes toe. We weten immers allen dat Ninove voor heel wat uitdagingen staat en een positieve groene schwung broodnodig is!”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons