Horeca-coach Peter Timmermans vervoegt N-VA Ninove

    28 mei 2018

    NINOVE – Peter Timmermans is kandidaat op de N-VA-lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

    Als geboren en getogen Ninovieter is Peter Timmermans opgegroeid in een horecazaak. Zelf is hij al meer dan 35 jaar actief in deze bedrijfstak. Als horecacoach geeft hij sinds vele jaren goede raad aan starters. Hij begeleidt hen bij het bekomen van de noodzakelijke vergunningen en het uitbaten van hun zaak volgens de regels van de kunst.

    Peter Timmermans verwoordt zijn bezorgdheid. “De middenstand in onze stad kampt met een crisis. Iedere zaak, die noodgedwongen moet sluiten, betekent een verlies aan persoonlijke contacten en welvaart voor onze stad.”

    Enkele maanden geleden kon hij deze bekommernis ook uiten in een krantenartikel. Hij kreeg daarop veel bijval. “Ik merkte dat deze problematiek echt leeft onder onze bevolking. N-VA Ninove heeft een sterk programma, dat ook daadwerkelijk deze toestand ten goede wil veranderen. Vol geestdrift wil ik, samen met de hele N-VA-ploeg, een frisse wind laten waaien door de Ninoofse politiek.”

    “Peter is een gedreven kandidaat met een hart voor de horeca”, aldus N-VA-lijsttrekker Joost Arents. “Hij weet als geen ander hoe moeilijk het is om een startende zaak te laten welslagen. N-VA heeft een plan om onze binnenstad aangenamer te maken om er te winkelen en vrije tijd door te brengen. Als horecacoach is Peter de geknipte man om dit plan mee uit te voeren.”

    MLI

    Foto – Jacques De Kegel

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons