Jeroen Van Assche (N-VA) op Vlaamse lijst

    10 december 2023

    MEERBEKE – De N-VA heeft haar kieslijsten voor de verkiezingen van 9 juni 2024 bekend gemaakt. Jeroen Van Assche staat op de 13de plaats voor het Vlaams parlement.

    De federale N-VA-lijsttrekker voor de provincie is Anneleen Van Bossuyt. Minister Matthias Diependaele voert de Oost-Vlaamse lijst aan voor het Vlaams parlement.

    De beide lijsttrekkers zegden bij de voorstelling van de lijsten erg trots te zijn op hun sterk team. Daarbij ook Meerbekenaar Jeroen Van Assche van de Ninoofse N-VA-afdeling. Hij bekleedt de 13de plaats op de Vlaamse lijst en kijkt al uit naar zijn kiescampagne.

    Realistisch

    “De afgelopen jaren heeft de Vlaamse regering al veel kunnen veranderen”, aldus Jeroen. “Maar het werk is nog niet af. Daarom is de keuze voor de N-VA de beste garantie op Vlaamse welvaart. Ik ben dan ook tevreden, dat ik aan het sterke verhaal van de N-VA kan meewerken en wil de partij bedanken voor het vertrouwen.”

    Jeroen Van Assche wil zich vol overtuiging aanbieden aan de kiezer met een belangrijke boodschap: “Het is tijd om met redelijkheid en respect de uitdagingen in de Denderstreek aan te gaan met realistische oplossingen. Het is nu mijn taak om de kiezer te overtuigen van die rationele visie en de oplossingsgerichtheid, die de N-VA altijd zal blijven aanbieden. Het is een enorme uitdaging die ik niet uit de weg wil gaan.”

    Verkeersveiligheid

    Voor hem staan we er nog helemaal niet op het vlak van mobiliteit. Verkeersveiligheid is één van zijn belangrijkste bekommernissen.

    “Ik wil staan voor een betere weginfrastructuur en meer verkeersveiligheid voor alle weggebruikers zodat we een optimale mobiliteitsmix kunnen bekomen. Dat betekent een verhoging van de investeringen in het vracht- en personenverkeer, het openbaar vervoer en het fietsverkeer. Dat is een enorme uitdaging voor Vlaanderen met een wegennet, dat tot de dichtste van Europa behoort. Daarnaast zie ik nog een groot groeipotentieel naar meer verkeerseducatie en sensibiliseringsacties.”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons