Jong N-VA Ninove heeft nieuw bestuur

    31 december 2021

    NINOVE – De lokale afdeling van de N-VA-jongerenbeweging koos Tim Vansimpsen tot haar nieuwe voorzitter.

    De 23-jarige Tim is een zelfstandige opticien en al enkele jaren lid van de partij.

    “Het is ons doel om de Jong N-VA terug op de kaart te zetten. Ik hou me al een langere tijd bezig met de regionale politiek van Ninove. Politiek is iets wat me sterk boeit. Dit jaar besloot ik dan ook om me daadwerkelijk in te zetten. Bij de N-VA voel ik me thuis en ik hoop zowel de N-VA als Ninove de komende jaren positief in de kijker te zetten en de jeugd te informeren over en te motiveren voor de Vlaamse politiek.”

    Het nieuwe bestuur bestaat verder uit ondervoorzitter Jeremy Rousselet, penningmeester Michiel De Coen, secretaris Gianni Van Der Eecken en bestuursleden Anton Van Der Roost en Denver De Mulder.

    Jong N-VA dankt de aftredende bestuursleden: Sam als voorzitter, ondervoorzitter Laura Peeters en penningmeester Niklas Arents.

    Nieuw

    Jong N-VA werft voor het ogenblik nieuwe leden, zodat ze binnenkort enkele nieuwe gezichten zullen verwelkomen.

    Jongeren, die belangstelling hebben om deel uit te maken van Jong N-VA, mogen ten alle tijden contact opnemen met de huidige bovenstaande leden.

    Info: Jong N-VA Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons