Kristof Slagmulder is nieuwe provinciale voorzitter Vlaams Belang

    07 juni 2023

    DENDERLEEUW – Vlaams parlementslid Kristof Slagmulder is deze week aangesteld tot de nieuwe voorzitter van het Vlaams Belang in Oost-Vlaanderen.

    De 43-jarige nieuwe provinciale voorzitter zette zijn eerste politieke stappen in Denderleeuw, waar hij in 2001 als jongste gemeenteraadslid werd verkozen. Sinds 2019 zetelt hij in het Vlaams parlement.

    Verkiezingen

    Slagmulder volgt federaal volksvertegenwoordiger en voorzitter van de commissie Binnenlands Beleid Ortwin Depoortere uit Deinze op. Depoortere leidde de provinciale werking in Oost-Vlaanderen tien jaar lang in goede banen. Slagmulder staat meteen voor een stevige uitdaging: de Oost-Vlaamse verkiezingscampagne mee helpen voorbereiden en aansturen.

    “Het Vlaams Belang wil in Oost-Vlaanderen opnieuw een zeer sterk resultaat neerzetten en daarom is onze partij al volop bezig met de nodige voorbereidingen te treffen”, aldus de nieuw voorzitter. “We willen niets aan het toeval overlaten, zowel voor de nationale, de Europese als de lokale verkiezingen. Het is onze ambitie om in heel Oost-Vlaanderen een ijzersterk resultaat neer te zetten.”

    Denderstreek

    Het Vlaams Belang scoort in de provincie momenteel zeer goed in de Denderstreek en in het Waasland.

    “Onze focus zal in de Oost-Vlaamse verkiezingscampagne dan ook liggen op heel wat belangrijke thema’s, die de Oost-Vlamingen aanbelangen, zoals veiligheid, migratie, werkgelegenheid, onderwijs en zorg. Het Vlaams Belang zal in de komende maanden dan ook strijden voor élke stem. In 2024 willen wij samen met de steun van vele (Oost-)Vlamingen een krachtig signaal richting Brussel sturen omdat de tijd meer dan ooit rijp is voor échte verandering en voor een ander beleid.”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons