Laatste gemeente- en OCMW-raad voor de zomervakantie

    19 juni 2022

    NINOVE – De raadsleden komen maandag 20 juni samen voor de laatste zitting van de gemeente- en OCMW-raad voor de zomervakantie. Je kunt van huis uit de vergaderingen volgen via deze livestream-verbinding.

    Op de agenda van de gemeenteraad staan 38 punten, 9 interpellaties en 1 punt in besloten zitting. De OCMW-agenda oogt zoals gewoonlijk bescheidener met 6 punten.

    Er is terug een tijdelijke wissel van raadsleden. Annelies Van Den Neucker (Open VLD) wenst in september en oktober 2022 de uitoefening van haar mandaat te onderbreken omwille van ouderschapsverlof wegens de geboorte van een kind. Net als de voorgaande keer zal Bruno Van Der Haeghen haar in die periode vervangen.

    Deze laatste zitting voor het zomerreces zal wellicht andermaal een nachtelijke aangelegenheid zijn, al is dit bij de naderende kortste nacht misschien niet eens zo erg.

    De vergadering heeft plaats in de raadszaal van het stadhuis, Centrumlaan 100 Ninove. Je kunt vanaf 19. 30 uur de debatten van thuis volgen via deze livestream-verbinding.

    Info: GR 20220620 AgendaGR 20220620 Agenda aanvullingOCMW 20220620 Agenda.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons