Minister Diependaele beantwoordt jouw vragen

    06 december 2022

    OKEGEM – Onder de noemer ‘Diependaele durft!’ antwoordt de Vlaamse minister Matthias Diependael op vragen, die hij vrijdag 9 december in buurthuis ’t Kouterken zal krijgen voorgelegd.

    De N-VA Ninove verwelkomt Vlaams minister voor Financiën en Begroting, Wonen en Onroerend Erfgoed Matthias Diependaele.

    De politieke partij belooft een avond vol positieve gedrevenheid: of het nu gaat over onze identiteit, onze economie of onze toekomst. Diependaele durft zaken te benoemen om ze aan te pakken en te verbeteren. Samen met het N-VA-gemeenteraadslid Karolien De Roose wil hij als één van de sterkhouders durf en daadkracht tonen.

    De spreekavond is niet alleen bedoeld voor mensen, die meer willen weten over de visie en de standpunten van de N-VA. Iedereen kan die avond een vraag of een nijpend probleem aankaarten bij de minister. Stuur jouw vraag door via ninove@n-va.be en kom hierop het antwoord te weten tijdens de spreekavond.

    Het belooft een boeiende avond te worden, waarbij de minister geen enkele vraag uit de weg gaat. Iedereen is welkom.

    Praktisch

    • Datum en uur: vrijdag 9 december om 20 uur.
    • Plaats: buurthuis ’t Kouterken, Kouterbaan 28 Okegem.

    Info: N-VA Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons