Minister Somers start reeks bezoeken in Ninove

    08 September 2021

    NINOVE – De Vlaamse viceminister-president Bart Somers bracht dinsdag 07 september een bezoek aan het Sociaal Huis in Ninove. Hij deed dit samen met de raad van bestuur van het Agentschap Integratie & Inburgering.

    Minister Somers (Open VLD) is in de Vlaamse regering bevoegd voor binnenlands bestuur, bestuurszaken, inburgering en gelijke kansen.

    Met burgemeester Tania De Jonge (Open VLD) sprak hij dinsdag over de uitdagingen en de initiatieven die de stad neemt om polarisatie tegen te gaan.

    Daarbij gingen ze na op welke manier het Agentschap Integratie & Inburgering de stad hierbij kan ondersteunen.

    Ronde

    Hiermee is het startschot gegeven van een reeks bezoeken aan verschillende lokale werkingen door het Agentschap I&I.

    De centrale gedachte bij minister en oud-burgemeester Somers is: “Wat in Mechelen kan, moet ook in Ninove en elders kunnen”, verwijzend naar zijn stad als voorbeeld van integratie en inburgering.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons