N-VA Ninove pakt uit met jong talent

    08 juni 2018

    NINOVE – Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen heeft de N-VA Ninove zeven jonge kandidaten op haar lijst.

    De zijn Andreea Ihnatiuc, Laura Peeters, Tim De Clercq, Jeroen Van Assche, Andrew Vanderpoorten, Sam De Duffeleer en Niklas Arents. Zij geven tekst en uitleg bij hun kandidatuur. “We zijn ervan overtuigd dat een frisse wind in het stadsbestuur broodnodig is. N-VA is voor ons de partij die dat in Ninove kan waarmaken en we zullen ons daar ten volle voor inzetten. We willen een goed resultaat neerzetten om de bestaande meerderheid te doorbreken. Te lang dezelfde mensen aan het roer leidt volgens ons tot zelfgenoegzaamheid, verstarring en vriendjespolitiek. Problemen zijn er genoeg om aan te pakken: mobiliteit, veiligheid, jeugdbeleid, leegstand enzoverder.”

    N-VA-lijsttrekker Joost Arents is wat blij met zoveel enthousiasme: “Het is mooi om te zien dat jonge mensen, ongeacht hun beroepsbezigheden, afkomst, geaardheid en identiteit zich ten volle willen inzetten voor een beter Ninove. We zijn dan ook blij dat we zoveel jong talent op onze lijst een kans kunnen geven om hun idealisme in daden om te zetten.”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons