“Niet alles, maar veel begint bij luisteren”

    14 oktober 2023

    NINOVE – Auteur en activist Dominique Willaert stelde vrijdag 13 oktober in De Plomblom zijn boek voor, dag op dag 1 jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2024. In ‘Niet alles, maar veel begint bij luisteren’ bundelt hij zijn ervaringen, die hij optekende tijdens 4 maand rondtrekken in de Denderstreek. Wij spraken vooraf met de auteur en een van de centrale figuren in zijn boek: Guy D’haeseleer.

    De cameraploegen en nieuwszenders maken zich stilaan op om de resem verkiezingen van 2024 te verslaan. Wellicht zullen zij hierbij, nog meer dan in 2018, focussen op Ninove en de unieke positie van Forza Ninove. Uit goede bron vernemen wij, dat de hotels in de ruime omgeving al zijn besproken voor de periode rond 13 oktober 2024. Nu al kun je af en toe een cameraploeg opmerken, zoals tijdens de presentatie in De Plomblom het geval was.

    Dominique Willaert is dus niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn, die hier de sfeer komt proeven. Hij nam wel de moeite om 4 maand rond te trekken en te praten met de mensen van hier. Zijn conclusies schreef hij neer in ‘Niet alles, maar veel begint bij luisteren’. Dat is meteen zijn centrale stelling: de bestuursmeerderheden luisteren onvoldoende naar de mensen en het ongenoegen, dat hier leeft. Volgens hem doet D’haeseleer dit net wel, wat zijn succes zou verklaren.

    Voorafgaand aan de presentatie van het boek in het cc De Plomblom gingen we luisteren naar Dominique Willaert en Guy D’haeseleer.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons