OCMW- en gemeenteraad komen terug virtueel samen

    22 november 2021

    NINOVE – De stijgende corona-besmettingen zullen er voor veel tussen zitten: de raadleden komen maandag 22 november terug virtueel samen. Ninofmedia zendt deze raad uit via de livestream, vanaf 19.30 uur.

    De voorgaande twee zittingen van de OCMW- en de gemeenteraden hadden na lange tijd weer fysiek plaatsgevonden in de raadszaal aan de Centrumlaan.

    Virtueel

    Maandag 22 november keren de virtuele vergaderingen terug. Inmiddels zijn we vertrouwd met de geplogenheden.

    De raadsleden stemmen in één keer over alle punten, waarover alle fracties het eens zijn. Daarna gebeuren de stemmingen over de punten waarover een of meerdere fracties het niet eens zijn of zich willen onthouden, maar zonder daarover in discussie te gaan.

    Dan volgden de punten, waarover een of meerdere fracties een debat willen voeren. Tenslotte zijn er de interpellaties.

    De tussenkomsten zijn in tijd beperkt.

    Maandagavond 22 november kun je het verloop van de gemeente- en de OCMW-raad volgen via de live-uitzending van Ninofmedia, vanaf 19.30 uur.

    Info: 20211122 GR agenda20211122 GR agenda aanvulling20211122 OCMW agenda.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons