Opstartende PVDA-Ninove maakt adventsdozen voor een warme samenleving

    06 december 2020

    NINOVE – Als onderdeel van de nationale PVDA-campagne voert de opstartende groep in Ninove ook actie rond ‘Winter van solidariteit’.

    Volgens regioverantwoordelijke Sabine De Waele hebben overal in het land mensen oren naar het sociaal en solidair alternatief van de Partij Van De Arbeid (PVDA). De afgelopen jaren zijn ook in de Denderstreek steeds meer mensen lid geworden van deze communistische partij.

    Solidariteit

    “Ook in Ninove is de nood groot om echt vorm te geven aan een alternatief. Niet iedereen, die in Ninove woont, werkt of leeft, heeft een boodschap aan een rechts discours. Bovendien is de PVDA een partij van actieve doeners. Dus is het logisch, dat overal te lande mensen de handen uit de mouwen steken voor concrete solidariteitsacties.”

    De partij is in Ninove nog in volle ontwikkeling. “Maar we zitten ook hier niet stil. Zo zetten we in het kader van de nationale PVDA-campagne ‘Winter van solidariteit’ overal in België acties op, die warmte brengen in de samenleving. De opstartende groep in Ninove doet alvast haar deel door een heel fijne actie van ‘Zonder honger naar bed’ te ondersteunen. Ze doen dat door leden en sympathisanten te vragen een adventsdoos te maken. Dat is een doos, waarin je in de aanloop naar de feestdagen elke dag iets klein steekt. Je bezorgt dan een fijn pakketje aan een persoon of gezin, die het moeilijk hebben.”

    De Ninoofse PVDA’ers zullen die producten of dozen verzamelen en doneren aan dit goede doel.

    Info: Winter van solidariteitPVDA Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons