Schepen Wouter Vande Winkel (Samen) stapt uit stadsbestuur

    29 augustus 2023

    NINOVE – In een persbericht van Groen kondigt Wouter Vande Winkel (47) zijn ontslag aan als Schepen. Hij doet dit om persoonlijke redenen.

    “Schepen van Openbare Werken & Mobiliteit en Leefmilieu & Klimaat Wouter Vande Winkel (Groen) neemt om persoonlijke redenen ontslag uit het schepencollege van Ninove en legt zijn mandaat als schepen voor het einde van het jaar neer. Groen zal geen opvolger aanduiden.

    De komende weken wordt in samenspraak met de andere coalitiepartners beslist op welke manier en wanneer de bevoegdheden worden overgedragen. Groen wenst te benadrukken dat het vertrek van Groen uit het stadsbestuur in geen geval tot de onbestuurbaarheid van de stad zal leiden. Over de grote dossiers werden concrete afspraken gemaakt met de coalitiepartners en ook het budget zal Groen mee goedkeuren.”

    JTR

     

    Later meer in een reportage.

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons