Theo Franken op campagne in Ninoofs stadscentrum

    18 mei 2019

    NINOVE – Theo Francken bracht samen met een aantal Oost-Vlaamse lijsstrekkers een bezoek aan het centrum van Ninove.

    Naast Theo Francken waren ook de Oost-Vlaamse N-VA-lijsttrekkers Anneleen Van Bossuyt (Kamer) en Matthias Diependaele (Vlaams Parlement) van de partij, samen met Assita Kanko (de nummer 2 voor Europa).

    Dat de voormalige staatssecretaris nog steeds heel populair is, bleek uit de warme ontvangst. N-VA-militanten, maar ook toevallige terrasjesmensen, onthaalden hem op applaus. Voor hem en de andere boegbeelden een hart onder de riem, maar ook omgekeerd voor de plaatselijke kandidaten Niklas Arents en Laura Peeters.

    De kandidaten deelden gul hun foldertjes uit aan de mensen in de omgeving. In de Ragtime was er iets minder bijval, maar daar maalde Theo Francken niet om.

    Daarna volgde nog een gezellige babbel met Ninoofse Witkap op een van de vele terrassen in het centrum.

    MLI – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons