Twee nieuwe raadsleden legden de eed af

    17 september 2020
    Bruno Van Der Haeghen (l.) en Dany Goessens (r.).

    NINOVE – Bij aanvang van de gemeenteraad zijn twee nieuwe raadsleden opgenomen: Bruno Van Der Haeghen (Open VLD) en Dany Goessens (Forza Ninove).

    Van beide nieuwe raadsleden waren eerst de geloofsbrieven onderzocht en unaniem aanvaard.

    Daarna spraken ze de eedformule uit: “Ik zweer de verplichtingen van mijn mandaat trouw na te komen”.

    Voor Bruno Van Der Haeghen was het een weerzien met de gemeenteraad. In de vorige legislatuur was hij al raadslid en fractieleider voor de Open VLD. Hij neemt de plaats in van Annelies Van Den Neucker, die ouderschapsverlof heeft opgenomen.

    Dany Goessens is nieuw in de raad. Hij is fractieleider voor Forza Ninove in het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst, secretaris van de partij en coördinator van Forza Ninove Solidair. Hij komt in de plaats van Raf Waltniel, die ontslag nam.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons