Veerle Cosyns (Samen): “Wij distantiëren ons uitdrukkelijk van extreme en uitdagende standpunten.”

    26 mei 2020

    NINOVE – Schepen Veerle Cosyns wil naar aanleiding van de heisa rond de Facebook-post van Samen-kandidaat Joachim De Maeseneer een en ander verduidelijken “om misverstanden uit te klaren.“

    “Samen is verbaasd, dat Forza een persoonlijk standpunt van de Samen-verkiezingskandidaat Joachim De Maeseneer, uitdraagt als een gezamelijk standpunt van Samen”, aldus de schepen en lijsttrekker van Samen in een persmededeling.

    “Dit is een volledig onjuist. We distantiëren ons uitdrukkelijk van deze persoonlijke stelling van Joachim. Extreme of uitdagende standpunten van welke aard dan ook geven aanleiding tot polarisatie en discussies, waarvan niemand beter wordt.”

    De schepen zegt begrip te hebben voor de moeilijke positie van alle getroffen handelaars, zowel binnen de horeca als in de andere sectoren. “De corona-crisis heeft vele burgers zwaar getroffen. Het is niet het ogenblik om elkaar tegen te werken door grove uitspraken te doen van de ene naar de andere zijde. Net zoals de voorbije maanden, blijven we positieve initiatieven uitwerken, ondersteunen en aanmoedigen om de corona-crisis voor onze Ninoofse bevolking zo draaglijk mogelijk te maken.”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons