Yves Evenepoel opnieuw voorzitter Open VLD-Ninove

    06 October 2019

    NINOVE – Yves Evenepoel is zondag 6 oktober herverkozen tot voorzitter van Open VLD Ninove. Hij haalde het op de andere kandidaat Michel Bellemans.

    De voorzitters- en bestuursverkiezingen vinden eens om de drie jaar plaats. Ditmaal was er een tweede kandidaat voor het voorzitterschap: Michel Bellemans. Hij kreeg 40% van de stemmen achter zijn naam.

    Yves Evenepoel volgt zichzelf dus op als voorzitter en is vooral gekend als een harde werker in de achtergrond.

    “Het doet me plezier ook de komende drie jaar het voorzitterschap te mogen opnemen. Na 3 intense jaren met twee verkiezingscampagnes wil ik vanuit mijn rol als voorzitter een steentje bijdragen om de kloof met de Ninovieter te dichten.”

    “Daarnaast wil ik deze termijn gebruiken om verder in te zetten op vernieuwing, verjonging binnen de lokale afdeling en vooral onze talentvolle jongeren meer betrekken.”

    Hij had ook lof voor het nieuw verkozen bestuur met gemotiveerde mensen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons