Politieschool organiseert infodag

    25 februari 2024

    GENT – De politieschool PAULO informeert zaterdag 9 maart de kandidaten over de opleiding en een job bij de politie.

    Deze rekruteringsdag voor aspirant-inspecteurs licht de selectieprocedure voor inspecteur toe. De politieschool organiseert infosessies over de basisopleiding en de aanwezige politiediensten vertellen over de loopbaanmogelijkheden.

    Ter plaatse kan je ook demo’s volgen van onder andere het hondenpatrouilleteam, de scheepvaartpolitie, de sproeiwagen, schieten, zelfverdediging en sport. Je komt ook in contact met de opleiders en de aspiranten in opleiding.

    Via een uitgestippeld parcours kan je alles ontdekken of een specifieke activiteit bijwonen. Voor het volledige parcours reken je best minstens op 1,5 uur bezoektijd.

    Inschrijven is verplicht, ook voor diegenen die je vergezellen. Dat kan ten laatste op 6 maart 2024 via infodag-paulo-politieopleiding.

    Praktisch

    • Datum en uur: zaterdag 9 maart, doorlopend tussen 9.30 uur tot 17 uur.
    • Plaats: PAULO – Politieopleiding, Sprendonkstraat 5 (havennummer 4230A) 9042 Gent.
    • Inschrijven: infodag-paulo-politieopleiding.

    Info: PAULO.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons