Prijzenregen bij Ninoofse brandweerpost

    10 oktober 2022

    NINOVE – De lokale brandweer deelde maandagavond 10 oktober prijzenpakketten uit aan de winnaars van de kleurenwedstrijd tijdens de opendeurdag van 18 september jongstleden.

    Alle basisscholen van Ninove en de deelgemeenten hadden bij het begin van het nieuwe schooljaar een tekening ontvangen om door hun leerlingen te laten inkleuren. Tijdens de opendeur konden deze hun artistieke resultaten droppen in een bus aan de brandweerkazerne.

    De kinderen, die van de 3 leeftijdscategorieën (3-6, 7-10, 10-12) de mooiste en meest originele tekening hadden gemaakt, ontvingen een speelgoedpakket.

    Maandagavond 10 oktober waren de laureaten uitgenodigd in de brandweerkazerne aan de Désiré De Bodtkaai om hun prijzen in ontvangst te nemen uit handen van adjudant Johan Van Santen.

    Winnaars

    Rebecca Van Rampelbergh van de kunstacademie lichtte als spreekbuis van de 3-koppige jury toe, waarom zij dit de mooiste vonden van de 177 ingeleverde werkjes.

    Brecht Callebaut (10-12) had niet alleen de tekening haast perfect ingekleurd, hij had ook ruim aandacht besteed aan de letters. Pittig detail: het kostuum van de brandweerman op de tekening was in de juiste kleur gezet.

    Ellis Van Buggenhout (3-6) had dan weer een heel verzorgde presentatie afgeleverd met een kaft/voorblad. Zij had bovendien niet gekozen voor stiften of kleurpotloden, maar had de tekening ingekleurd met waterverf.

    Emy Vandendael (7-10) was niet aanwezig. Zij had zaterdag haar prijs al in ontvangst mogen nemen omdat ze maandag verhinderd was wegens bosklassen.

    Cadeaubon

    Daarmee was de prijsuitreiking niet ten einde.

    Elfie De Vits kreeg een cadeaubon van € 150 aangeboden. Zij had de winnende combinatie ingevuld op een lottoformulier, dat de bezoekers als steun konden aankopen tijdens het eetfestijn van 3 en 4 september.

    Proficiat aan alle winnaars en aan de Ninoofse brandweerpost voor dit mooie initiatief.

    Info: Brandweerpost Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons