Provincie sluit provinciale domeinen, bossen en natuurgebieden

    01 november 2023

    OOST-VLAANDEREN – Omdat donderdag 2 november stormweer is voorspeld, besliste het provinciebestuur om die dag de provinciale recreatiedomeinen, bossen en natuurgebieden te sluiten.

    Wandelpaden, buitensportterreinen, golf en andere provinciale locaties zullen donderdag 2 november eveneens zijn afgesloten.

    De zwembaden en sportuitbatingen (binnen) blijven wel open. In De Gavers blijven de camping en de jeugdherberg bereikbaar. De Laatste Afslag (minimale service), Sportbar Puyenbroeck en Restoga De Gavers blijven eveneens open.

    Extra waakzaam

    Voor alle bossen en natuurgebieden geldt ’toegang verboden’ tijdens het stormweer, ook al zijn de ingangen niet fysiek afgesloten door bijvoorbeeld een lint of nadarafsluiting. Dit geldt vanaf 90 km/u.

    De dagen na een storm let je in het bos best nog goed op: loshangende takken of hangende bomen kunnen plots vallen bij windstil weer. Als je gevaarlijke situaties opmerkt, kan je die melden via natuur@oost-vlaanderen.be.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons