Provincie wil imago van land- en tuinbouw versterken

    25 juli 2020

    OOST-VLAANDEREN – Het provinciebestuur voorziet subsidies voor imagoversterkende initiatieven in de land- en tuinbouw. Zowel lokale besturen als verenigingen kunnen deze aanvragen.

    Het vernieuwd subsidiereglement geldt sinds 1 juli 2020.

    Imagoversterkende initiatieven (acties, maatregelen en evenementen) stralen een positief beeld uit van de Oost-Vlaamse land- en tuinbouw. Ze bevestigen dit beeld ook bij de burgers.

    De subsidie bedraagt minimum € 1.250 en maximaal € 5.000. Het totale subsidiebedrag is ten hoogste 65 % van het begrote initiatief.

    Lokale besturen en verenigingen kunnen subsidieaanvragen indienen. Ze doen dat minstens een maand voor de aanvang van het initiatief.

    Info: de voorwaarden, procedure en het aanvraagformulier vind je hier terug.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons