Raadsleden hernemen politiek werkjaar met volle agenda

    17 september 2022

    NINOVE – De vergaderingen van de OCMW- en de gemeenteraad hebben maandagavond 19 september plaats. Je kunt de zittingen online meevolgen vanaf 19.30 uur.

    De beide vergaderingen staan gepland op één avond.

    De agenda van het OCMW is beperkt tot 5 punten.

    De gemeenteraad komt samen voor 35 agendapunten in openbare en 5 in besloten zitting. Daar komen nog 12 interpellaties van de oppositie en 1 van een meerderheidsraadlid (in besloten zitting) bovenop.

    Het ziet er naar uit, dat het terug nachtwerk zal worden. Zonder gratis friet, zoals we eerder al eens in alle onbevangenheid hadden gesuggereerd. De krappe budgettaire toestand van de stadskas laat geen folietjes toe.

    De vergadering heeft plaats in de raadszaal van het stadhuis, Centrumlaan 100 Ninove. Je kunt vanaf 19. 30 uur de debatten van thuis uit volgen via deze livestream-verbinding.

    Info: GR 20220919 AgendaGR 20220919 Agenda aanvulling OCMW 20220919 Agenda.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons