Raf Waltniel staat plaats in gemeenteraad af aan Dany Goessens

    07 augustus 2020
    Dany Goessens

    NINOVE – Forza Ninove-secretaris Dany Goessens komt vanaf september als gemeenteraadslid in de plaats van Raf Waltniel.

    Dany Goessens was in oktober 2018 niet verkozen als gemeenteraadslid voor Forza Ninove. “Dany is echter een sterke kracht in de partijwerking”, aldus Raf Waltniel. “Hij is als het ware de rechterhand van voorzitter Guy D’haeseleer. Ook in het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst (BCSD) blinkt hij uit door zijn deskundigheid en werkkracht.”

    Raf wil ook meer tijd vrijmaken voor zijn moeder. “Zij wordt al een jaartje ouder. Ik wil samen met haar ten volle kunnen genieten van de vele jaren die nog komen.”

    Waltniel blijft als lid achter de schermen actief in de werking van Forza Ninove. “Ik ben zeker dat ze in 2024 de verliezerscoalitie naar huis zal sturen.”

    Originaliteit

    Voorzitter Guy D’haeseleer dankt Raf Waltniel voor deze geste in het belang van de partij. “Het is niet aan velen gegeven om een mandaat op te geven als dit de partij ten goede kan komen. Ik wil tevens benadrukken, dat ik heel veel heb opgestoken van de manier waarop Raf steeds campagne heeft gevoerd. Dit ondanks mijn staat van dienst en als echt campagnebeest. Zijn campagnes gingen nooit onopgemerkt voorbij. Zij waren steeds gekenmerkt door originaliteit, humor en creativiteit.“

    “Deze beslissing is in onderling overleg gebeurd”, voegt Dany Goessens nog toe. “Ik was nu de eerste opvolger en het leek ons het goede moment om die wijziging door te voeren.“

    Goessens is gespecialiseerd in onder meer parkeerbeleid en  mobiliteit. Hij is ook coördinator van Forza Ninove Solidair en blijft fractieleider voor Forza Ninove in het BCSD en secretaris van de partij.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons