• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Recyclageparken blijven open – Afvalinzameling volgens schema

  02 november 2020

  REGIO – De ILvA-recyclageparken blijven de komende dagen open volgens de normale openingsuren. Ook de afvalinzameling zal plaatsvinden volgens de afvalkalender.

  De recyclageparken bevinden zich buiten, zodat de bezoekers voldoende afstand kunnen bewaren.

  De Intercommunale Land van Aalst (ILvA) vraagt wel om de algemene voorzorgsmaatregelen te respecteren, zoals het verplicht dragen van een mondmasker en het beperken van het aantal bezoekers.

  Uitstel

  Het is dus onnodig om snel nog naar een recyclagepark te rijden, aangezien ze toegankelijk blijven.

  Stel indien mogelijk een bezoek aan het recyclagepark uit. Alleen op die manier beperken we het risico op besmetting van de medewerkers en de bezoekers.

  Inzameling

  ILvA blijft de inzamelingen aan huis zo goed mogelijk organiseren.

  De intercommunale evalueert deze aanpak dagelijks op basis van de beschikbaarheid van het personeel.

  Indien nodig schakelt ILvA over op een plan rond de prioritaire aanpak van de verschillende afvalfracties.

  Info: ILvA.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons