Reservelijsten om geen vaccins te laten verloren gaan

    26 juli 2021

    NINOVE – Veel Ninovieters gingen vorige week niet in op de uitnodiging voor een eerste vaccinatieprik. Als je inschrijft op de reservelijst, kom je sneller in aanmerking voor een vaccinatie.

    Doordat heel wat Ninovieters niet reageerden op de uitnodiging voor hun eerste vaccinatieprik, dreigen vaccins verloren te gaan.

    Daarom werkt het vaccinatiecentrum met reservelijsten. Registreer je zo snel mogelijk via de QVAX-lijst. Je zal hoogstwaarschijnlijk deze week al kunnen langskomen in het vaccinatiecentrum.

    Jongeren

    Die oproep tot registratie geldt ook voor jongeren, ouder dan 12 jaar. Als zij op de reservelijst voor 12-tot 15 jarigen staan (en/of de gewone reservelijst), volgt ook voor hen wellicht nog deze week een eerste prik.

    Info: QVAX-lijstVaccinatie NinoveLaat je vaccineren.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons