Revalideren van Covid-19: een getuigenis van Antoine De Roeck

  31 juli 2020

  DENDERWINDEKE – Antoine De Roeck mocht op 19 juni, zijn verjaardag, eindelijk naar huis komen na maanden ziekenhuisopname. We bezochten hem toen en gingen gisteren nog eens langs.

  Antoine testte eind maart positief op het corona-virus en werd ernstig ziek. Hij lag vier weken in coma en aan de kunstmatige beademing.

  Maar Antoine is een vechter en sloeg er zich door, tot verbazing van zijn behandelende artsen.

  Bij ons hernieuwd bezoek, woensdag 28 juli, polsten we hoe het ondertussen met hem en zijn partner Rita gaat, fysiek én mentaal.

  Hoe verloopt zijn herstelproces verder? Voelt hij zich weer zoals voorheen? En hoe verwerkt zijn partner Rita dit alles?

  Een boeiend gesprek met twee sterke mensen.

  BDB

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons