Rode Kruis-Vlaanderen en Disneyland Parijs slaan handen in elkaar

    21 april 2022

    NINOVE – De Rode Kruisvrijwilligers verkopen in Ninove en deelgemeenten hun stickers. Met de opbrengst ervan steun je de lokale afdeling.

    De jaarlijkse stickeractie van het Rode Kruis-Vlaanderen loopt van donderdag 21 april tot donderdag 5 mei.

    Die actie gebeurt in samenwerking met attractie- en recreatiepark Disneyland Parijs (Marne-la-Vallée), dat dit jaar 30 jaar bestaat. Minnie Mouse staat daarom prominent op de Rode Kruisstickers.

    Verkooppunten

    In Ninove kun je vrijwilligers niet alleen tegen het lijf lopen bij Carrefour, Colruyt, Aldi Meerbeke, Delhaize, Albert Heijn en het Ninia Shoppingcenter; maar ook bij een aantal lokale handelaars.

    Zo is er de medewerking van Spar Denderwindeke, Spar Appelterre, apotheek De Bolle (Outer), apotheek Moeremans (Okegem), apotheek Geeroms (Ninove) en Presshop De Kiosk (Ninove).

    Mocht je geen vrijwilliger tegenkomen en toch willen steunen, dan kun je via www.koopdesticker.be een sticker aankopen. De betaling gebeurt online en de opbrengst wordt na de actie doorgestort naar de gekozen afdeling. Bpost steekt de sticker nadien in je brievenbus.

    Wedstrijd

    Tot 22 mei 2022 kun je met de toegangscode op de sticker ook gratis deelnemen aan een vernieuwde online wedstrijd.

    Dat kan door te surfen naar www.koopdesticker.be/wedstrijd. Daar vind je ook alle info.

    Opbrengst

    Zoals elk jaar gaat de opbrengst van de stickerverkoop naar de lokale werking.

    Het geld gebruiken de afdelingen onder andere voor de aankoop van interventiekledij voor de vrijwilligers, materiaal voor de cursussen en de inrichting van hulpposten.

    HVO

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons