Rotary Ninove-Dendervallei schenkt € 750 aan OCMW Denderleeuw

    18 december 2020

    DENDERLEEUW – Rotary Ninove-Dendervallei schenkt naar jaarlijkse gewoonte voedselpakketten aan het OCMW van Denderleeuw. Dit jaar ontvangt het OCMW een bon van € 750.

    Schepen Sofie Renders (sociale zaken): “Met die bon kan het OCMW voedingsproducten of andere noodzakelijke waren aankopen. Onze maatschappelijk assistenten bezorgen ze aan de meest hulpbehoevenden uit onze gemeente. We zijn de Rotary Ninove-Dendervallei dan ook dankbaar voor dit extraatje, dat wij aan onze cliënten kunnen geven.”

    Inzet

    Rotary International is een wereldwijde vereniging van vertegenwoordigers uit het zakenleven, de administratie en de vrije beroepen, die zich bewust inzetten voor de anderen. De serviceclub telt wereldwijd meer dan 33.400 clubs.

    Rotary Club Ninove-Dendervallei is opgericht in 1965. De leden wonen of zijn professioneel actief in Ninove, Geraardsbergen, Lierde en Denderleeuw. Jaarlijks ondersteunen zij de OCMW’s in hun werkingsgebied.

    Info: Rotary Club Ninove-Dendervallei.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons