Rotary Ninove-Dendervallei verdeelt opnieuw voedselpakketten

    21 maart 2020

    NINOVE – Rotary Ninove-Dendervallei steunde, net zoals vorig jaar, het Sociaal Huis Ninove. De organisatie schonk 50 voedselpakketten. Het Sociaal Huis kon kan deze verdelen onder de kansengroepen en mensen in armoede van onze stad.

    Rotary steunt niet enkel internationale, maar ook regionale en zeker lokale projecten. Als serviceclub hebben zij het motto ‘Service above self’. Zeker in de huidige omstandigheden zijn dit geen loze woorden.

    Deze pakketten bestaan uit een reeks algemene voedingsmiddelen, die een lange houdbaarheidsdatum hebben en enkele extra’s.

    In deze moeilijke tijden kan dit voor de mensen in armoede uit onze directe omgeving een welgekomen figuurlijk schouderklopje zijn.

    “Laten we dan ook met z’n allen proberen om op onze eigen manier de wereld een beetje beter te maken voor iedereen”, aldus Claude Dendauw, voorzitter Rotary Ninove-Dendervallei.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons