Schoonderhage vzw mobiel dank zij gulle sponsors

    27 juni 2020

    POLLARE – Schoonderhage VZW zet zich al geruime tijd in voor volwassenen met een mentale beperking. De organisatie kan daarbij rekenen op de inzet van de zorgverleners. Ook de sponsorende bedrijven zorgen voor een stevige steun ten voordele van de mobiliteit van de bewoners.

    Dirk Brejou: “Aan de hand van een brede waaier aan zorgdiensten trachten we personen met een mentale beperking te ondersteunen. Zij ondervinden moeilijkheden met vrij en zelfstandig bewegen We werken onder meer via woonondersteuning, dagbesteding en begeleid werk. Meer dan ooit zijn we dankbaar voor alle zorgverleners, die zich in deze niet evidente tijden dagelijks inzetten voor de sector.”

    Sponsors

    Een aantal bedrijven en organisaties heeft het maatschappelijk engagement van Schoonderhage een duwtje in de rug gegeven.

    “Serviceclub Kiwanis Aalst heeft, in samenwerking met BASF Coatings Service NV, Adecco en Valckenier, een mooi project opgezet. Zo schonk BASF Coatings Services € 1 per verkochte liter van zijn ecologische refinish-gamma ‘Eco Balance’. We kregen een gift van Valckenier dankzij de ontvangen gelden van de opening van hun nieuwe vestiging in Zottegem. Ook de firma Adecco deed een aanzienlijke bijdrage om ons te steunen. We bedanken hen voor hun gulle bijdrage en zijn heel erg blij, dat we hierdoor net dat tikkeltje meer voor onze bewoners kunnen betekenen.”

    Info: Schoonderhage.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons