• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Groot alarm om… een bloemkool

  28 februari 2021

  POLLARE – Een voorbijganger alarmeerde zondagavond 28 februari de hulpdiensten. Hij meende een stel hersenen op de Dender te zien dobberen. Het bleek gelukkig loos alarm.

  De brandweer van de zone Zuid-Oost kreeg rond 18 uur een melding binnen. Een wandelaar langs het jaagpad meende ter hoogte van de Zwarte Flesch in Pollare hersenen op de Dender te zien drijven.

  Bloemkool

  Samen met de lokale politie Ninove snelde de brandweer naar de plaats van het onheil. Om vast te stellen, dat het eigenlijk een bloemkool was.
  Missen is menselijk.

  Overigens werd en wordt de bloemkool door de bouw en de vorm vaak in verband gebracht met onze hersenen. De groente zou zelfs bevorderlijk zijn voor de goede werking ervan. Ze zou hallucinaties voorkomen.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons