Senioren krijgen apart loket in Sociaal Huis

    29 april 2022

    NINOVE – De senioren kunnen vanaf mei elke eerste en derde dinsdag van de maand zonder afspraak terecht bij het seniorenloket in het Sociaal Huis. Zij vinden er hulp voor al hun (welzijns)vragen.

    Veerle Cosyns (Samen), schepen bevoegd voor ouderenzorg: “De Ninoofse senior vindt niet altijd de weg naar de juiste dienstverlening. Het aanbod is groot en het is niet altijd gemakkelijk om door de bomen nog het bos te zien. Sommige informatie en diensten zijn bovendien alleen digitaal terug te vinden. Daarom start het team senioren van het Sociaal Huis een seniorenloket op.”

    Het seniorenloket zal tijdens de marktdagen twee keer per maand zonder afspraak toegankelijk zijn. Hier kan de senior met alle (welzijns)vragen terecht. Het team senioren beschikt over veel expertise en zoekt samen met de senior naar een passend antwoord.

    Praktisch

    • Elke eerste en derde dinsdag van de maand, vrije inloopmoment van 9 uur tot 12 uur; in de namiddag van 14 uur tot 16 uur na afspraak.
    • Een afspraak maken kan via 054-50 50 50 of senioren@ninove.be.
    • Een huisbezoek kun je ook aanvragen via het Mobiel Sociaal Huis: senioren@ninove.be of 054-50 50 50 (vragen naar team senioren).

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons