Senne Bonnaerens klimt € 2.169 bij elkaar voor vzw Teledienst

    23 juni 2020

    NINOVE – Senne Bonnaerens bedwong vorige week maar liefst 66 keer de Muur van Geraardsbergen. Hij liet zich sponsoren door kennissen en vrienden en reed op die manier € 2.169 bij elkaar. Het integrale bedrag gaat naar de vzw Teledienst.

    Senne Bonnaerens is een gedreven sportman. Samen met een aantal collega-vrienden vormt hij ‘avec panache’. Dat is een vriendenclub, die op zoek is naar sportieve uitdagingen, gecombineerd met sponsoring voor een goed doel.

    Als nieuwe Ninovieter, die de liefde volgde naar onze stad, kwam hij uit bij de vzw Teledienst, geprezen om zijn armoedebestrijding.

    Wij spraken met Senne over zijn prestatie en met enkele medewerkers van de vzw Teledienst. Ze getuigen over de (verdoken) armoede in onze stad en over de uitdagingen, die de corona-crisis met zich meebracht.

    Info: Teledienst.

    JTR – Foto’s JPR

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons