Shell bouwt elektrisch laadpark aan winkelcentrum Ninovita

    11 juni 2023

    NINOVE – Het tankstation Shell opent binnenkort op de parking van winkelcentrum Ninovita aan de Albertlaan ‘Shell Recharge’, een zone met publieke elektrische snellaadpalen.

    De afgelopen weken zijn in opdracht van Shell laadpalen geïnstalleerd. Er kunnen 12 voertuigen tegelijkertijd worden opgeladen.

    Het is het grootste aantal publieke laadpalen op Ninoofs grondgebied, waardoor het aantal laadplaatsen een stuk de hoogte ingaat.

    Snel

    De palen bij Shell zorgen voor het nieuwste energiezuinige station. Bezitters van een volledig elektrisch voertuig met een snellaadfunctie kunnen er hun accu binnen 15 minuten opladen van 20 naar 80 procent, met duurzaam opgewekte stroom.

    “Binnen het netwerk brengt Shell Recharge als aanbieder van mobiliteitsservices voor elke laadsessie € 0,35 aan transactiekosten in rekening, met een maximum van € 7,00 per maand.”, aldus Shell in een mededeling. “De transactiekosten zijn altijd dezelfde, ongeacht hoeveel elektriciteit je gebruikt of hoe lang je auto aangesloten is op het laadpunt.”

    Eenvoudig

    Om het laden onderweg zo eenvoudig en handig mogelijk te maken, vind je de Shell-laadpunten bij winkelcentra, op parkeerterreinen, bij supermarkten en in uitgaansbuurten.

    De snelle, extra snelle en ultrasnelle publieke laadpunten laden de accu van je elektrisch voertuig snel en betrouwbaar op. Zo bespaar je laadtijd en wordt het heel eenvoudig om met een elektrisch voertuig te rijden.

    Als je onderweg bent, biedt Shell altijd dekking. Hiervoor kan je terecht aan de meer dan 300.000 publieke laadpalen, die ondertussen in Europa zijn geplaatst.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons