Sluikstort met afgedankte autobanden in Holstraat

    16 januari 2023

    APPELTERRE-EICHEM – Een 50-tal autobanden is het afgelopen weekend in de berm van de Holstraat gedumpt.

    Een voorbijganger merkte maandag 15 januari een hoop afgedankte autobanden, die in Holstraat waren achtergelaten. Deze zijn daar wellicht tijdens het afgelopen weekend gedumpt.

    De Holstraat is niet meteen een veel gebruikte weg tussen Appelterre-Eichem en Voorde. Diegene, die hier het afval dumpte, heeft die stille landweg doelbewust uitgekozen en is wellicht vertrouwd met de streek. Je gaat ook niet met een dergelijke lading ‘wandelen rijden’.

    De passant meldde dit sluikstort aan de stadsdiensten. De mensen van ‘Ninove Nette Stad’ zullen instaan voor de opruiming van die bandendump.

    Volgens onze informatie zou de politie een onderzoek starten om de dader op het spoor te komen, al zal dat niet meteen een eenvoudige opdracht zijn.

    Alle informatie is welkom bij de lokale politie van Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons