Sociaal Huis biedt antwoorden op jouw COVID-vragen

  18 januari 2022

  NINOVE – Alle inwoners kunnen elke vrijdag tussen 10 en 12 uur zonder afspraak terecht bij een vrijwilliger in het Sociaal Huis, Burchtstraat 46.

  Schepen voor sociale zaken Veerle Cosyns (Samen): “We krijgen heel wat COVID-hulpvragen van burgers, die weinig digitaal vaardig zijn. Aan de onthaalbalie van het Sociaal Huis is niet steeds ruimte om deze mensen verder te helpen. We hebben daarom een aparte helpdesk opgestart, waar wij ze op een rustige manier kunnen verder helpen.”

  Een vrijwilliger biedt hulp bij allerhande vragen in verband met COVID, zoals het inladen en afdrukken van een COVID-certificaat, een afspraak maken bij testcentrum, vragen in verband met reizen.

  Info: met al je vragen over COVID-19 kun je steeds terecht op het nummer 054-505 909 (elke werkdag tussen 9 uur en 12 uur) – Sociaal Huis.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons