Social disDancing: een livestream dj-set

    03 juli 2020

    NINOVE – Een aantal Ninoofse dj’s organiseren livestream sessies tijdens de zomermaanden: Social disDancing.

    Normaal gezien is de zomer een tijd van vakantie, feesten en evenementen. Dit jaar gaat helaas geen enkel evenement door.

    Daarom organiseren dj’s MAXX, AMGB en Des Animaux, in samenwerking met stad Ninove, een livestream met dj’s, lokale bands en carnavalsgroepen. Deze zal tweemaal in juli en tweemaal in augustus plaatsvinden op unieke, bekende plaatsen in Ninove.

    Deze sessies zijn bedoeld voor alle Ninovieters en alle Ninoofse café’s. “We willen terug wat leven in onze prachtige stad blazen na de donkere corona-tijden”, aldus de initiatiefnemers. “Zaterdagavond 4 juli geven we van 19 uur tot 23 uur een grootse aftrap van de horecazomer.”

    Je kunt van de livestream alvast genieten in Den Blompot, Prohibition, The Mauritz, The Dollar, De Nieuwe Klok.

    Info: Social disDancing livestreamSocial disDancing.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons