Sociale groep Kontent lanceert nieuwe ‘feel good’ actie

    29 december 2021

    NINOVE – Enkele gelijkgestemden startten in 2019 de sociale groep ‘Kontent’. Hun doel: mensen gelukkig maken door kleine of grote acties. Twee corona-jaren later zetten ze een nieuwe kleine actie op.

    In oktober 2019 had hun eerste actie plaats in buurthuis Berdam met de ontvangst van Marc Herremans en een lachyoga. Andere geplande activiteiten en initiatieven konden nadien nooit meer doorgaan wegens de corona-maatregelen.

    “We zijn het wachten beu”, klinkt het bij Kontent. “Daarop willen wij een klein actie opzetten, die inzet op het instant gelukkig maken van medemensen. ‘Maak jij 1 persoon Kontent? Dan maken we samen meerdere mensen Kontent’ is het moto.”

    Onverwacht

    In deze eindejaarperiode kopen we heel wat cadeautjes voor familie en vrienden.

    “Zou het niet fijn zijn om iets te schenken aan iemand, die dit helemaal niet verwacht? Wie verdient volgens jou een bedankje omdat hij of zij je een momentje van instant geluk bezorgde? De winkelbediende bij de bakker, die je elke keer glimlachend bedient; het jongetje, dat jou de straat hielp oversteken; de buurvrouw, die soep voor je maakte toen je ziek was; zwemmoeke, die de kleuters hielp omkleden, de verpleegster, die jouw boosterprik plaatst?”

    Kontent is ervan overtuigd, dat je wel iemand in de regio Ninove-Geraardsbergen-Roosdaal kent die jij wilt bedanken en die dit helemaal niet zal verwachten.

    Instant

    “Je kan hen instant Kontent maken door een flesje cava of een boeketje tulpen te kopen, ter waarde van € 10. Inbegrepen is een nieuwjaarskaartje, waarop met jouw persoonlijke boodschap aan de ontvanger. Wij bezorgen jouw geschenkje in de loop van de maand januari. De opbrengst van deze actie gaat naar mensen, die dit evenmin zullen verwachten. Jij kan mee helpen beslissen naar wie deze opbrengst gaat.”

    Praktisch

    • Inschrijven voor ‘Samen Kontent’ kan tot 15 januari.
    • Vul dit digitaal formulier in en noteer aan wie en wat je wilt schenken.
    • Stort nadien € 10 op rekeningnummer BE25 3771 1248 5782 met mededeling van: naam-voornaam-Samen Kontent.

    Info: Kontent.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons